cum te fura somnul...

(... cand te astepti mai putin atunci se intampla! Exact! Este si cazul personajului nostru, care desi stia ca in Romania este greu sa fii cinstit, a aflat pe propria spinare cum a ajuns sa "fie furat" chiar si de propriul somn! Povestea incepe intr-o zi oarecare din viata lui. Nimic important nu parea sa se intample, dar niciodata nu poti sa zici "niciodata". Era seara, obosit dupa o zi de munca istovitoare a decis sa iasa in oras sa se destinda un pic. Se gandea ca poate o bere rece l-ar putea ajuta sa treaca peste necazurile acumulate si ca ar putea ajuta sa se distreze si el un pic. De ce nu! Si-a chemat cu el unul din prieteni si au plecat. Habar nu avea ce il asteapta! In club , berile tot mai reci si mai bune veneau una dupa alta, iar domnisoarele pareau mai atragatoare ca niciodata...se anunta o seara perfecta. Dar nu a fost asa! Muzica la maxim , amestecul de alcool si agitatie faceau ca orele sa treaca diferit; mai greu pentru unii, mai repede pentru altii dar toata lumea parea fericita si nu parea sa ii dea importanta. Distractie! Distractie! si iar Disttactie! Se scurg orele din ceasi si se facu 5 jumate dimineata. Prietenul lui il anunta ca pleaca acasa si il intreba daca nu cumva vrea sa mearga impreuna cu taxiul, stateau in acelasi cartier dar trupurile infierbantate ale domnisoarelor si muzica il faceau cumva sa nu retina nimic din intrebarea pusa de prietenul lui iar prima reactie a fost sa dea din cap in sens negativ. Era hotarat sa mai stea! Desi ramasese singur parea sa nu il deranjeze foarte tare. Se trezi afara, nu prea isi mai amintea cum ajunsese acolo , dar era hotarat sa se indrepte spre casa.Se simtea extenuat! In drum spre metrou se gandi ca ar fi mai bine sa mance ceva inainte si se opri exact in McDonalds la Unirii. Comanda ceva si se aseaza la masa....mancarea parea sa aibe alt gust. Isi duse usor mana la cap si inchise ochii pentru o secunda. Se trezi speriat! Se pare ca il furase somnul. Doua ore si jumatate! Dar pe langa orele din viata lui se pare ca "somnul" ii furase si telefonul si cei 200 de ron aflati in buzunar. Ce pot spune este doar ca "somnul" a fost de treaba si i-a lasat un bon si cheile de la apartament. Prinde "somnul" scoate-i ochii! .... )




*Orice asemanare cu personaje sau intamplari reale este pur si simplu intamplatoare!
Desi stiu ca imi iau bataie ...tot o public!

---

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Trimiteți un comentariu